Saturday, May 22, 2010

CUPCAKES OREN

Cupcakes Oren + Buttercream Topping


Walaupun bisnes kak xana ini tak sehebat mana...tapi, kak xana sangat bersyukur kerana dikurniakan ramai rakan-rakan yang menyokong kak xana selama ini dan yang menjadi pendorong untuk kak xana terus berada di sini. Seperti tempahan cupcakes oren ini...datangnya dari seorang sahabat yang tinggal di Kelab Cinta Sayang di sini. Cupcakes ini ditempah untuk anaknya bawa pulang ke asrama. Terima kasih Faz di atas kepercayaan yang diberi...semoga berpuas hati dengan cupcakes tu....:)


Ini gambar close up deco cupcakes oren yang kak xana hasilkan khas untuk anak Faz....tema bunga-bungaan.Ini pula ialah cupcakes oren extra yang kak xana pek ke dalam dome casing...Cuppies ini ada pembeli jua akhirnya....:))
Purple Sign
glitter graphics
,

2 comments:

  1. Thanks Zana for ur lovely cupcakes...yang u buat utk anak I. My daugther suka sangat2. Rasapun SEDAP! I akan jd ur regular customer la..TERBAIK LAH! So, kepada sesiapa yang nak cupcakes yang lazat dgn design yang cantik sila la order kat Xana's Home Bakery... Thumbs Up!
    -FAZ-

    ReplyDelete
  2. Tq Faz for ur support...InsyaAllah I sentiasa menerima u as my regular customer....:)) Really glad that ur daughter liked the cuppies...moga2 lepas ni order lagi...hehehe.

    ReplyDelete