Thursday, December 10, 2009

SEHARI DI BANGI

Kak xana sekeluarga hanya berada di Bangi untuk satu malam sahaja..tak sempat jalan mana-mana pun. Cuma berkesempatan ronda-ronda di Seksyen 9 saja...dekat tasik tu...disebabkan hari dah malam,dan tak familiar sangat dengan jalan di Bangi tu,tak dapat lah nak ronda banyak pun..hanya sempat jenguk-jenguk kawasan berhampiran PKNS Bangi tu je...snap gambar dekat tasik saja lah... Sebenarnya,hati teringin nak cari kedai menjual barangan kek yang di rekomen oleh Sally dari Sally's Sweet Treats...tapi tak sempat lah Sally nak mencarinya..dah malam...mata pula rabun...Tapi insyaallah, next week nak pergi sana lagi ambil anak kak xana balik,mungkin sempat nak cari-cari kedai tu kot...


Ini hubby dan anak bongsu kak xana berposing di tepi tasik tu...




Hari berikutnya 7hb. Dis. kami meninggalkan Bangi dan menuju ke Putrajaya dan terus ke Cameron Highland.Pagi tu lepas check-out dari Hotel Lanai,kami sekeluarga cuma breakfast dekat gerai depan hotel tu je...pekena roti canai yang di atas tu....



Ini lah rupa Hotel Lanai di luar....







Purple Sign
glitter graphics
,

2 comments: